SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van Peter

De juryleden over het cv van Peter

  • Een opvallend cv, maar foto en referenties naar regie (film) vind ik niet relevant voor het werk waar hij naar op zoek is. Bondige opbouw en informatie is duidelijk te vinden, maar ik mis wel een aantal punten met name de daadwerkelijke werkervaring en voormalig werkgevers. Ik zou het prettig vinden als de opleidingsinstituten worden vermeld  bij de gevolgde opleidingen/cursussen (en of er daadwerkelijk diploma’s behaald zijn).
  • De powerpoint heeft wel iets. In eerste instantie moest ik even wennen, omdat het heel anders is dan ‘normaal’, maar het scrolt wel prettig. Op pagina 2 heeft Peter een  plaatje met blauw/ witte vlakken. Daar ben ik wel nieuwsgierig naar. Dat zou hij wat meer mogen gebruiken op een creatieve manier.  Op pagina 4 heeft hij Peter op een creatieve manier zijn persoonlijke interesses en hobby’s laten zien. Hij doet dit echter wel door foto’s en tekst. Dat is overbodig. En om een hele pagina daar aan te besteden lijkt me ook overbodig. De foto vind ik te amicaal (leuk voor familie). De zwarte vlakken vind ik echt zonde. De inhoud van zijn cv (creatief) past niet bij zwart. Het is daardoor te opzichtig. Op pagina 3 vind ik dat hij teveel persoonlijke kenmerken heeft genoteerd.
  • Een goede foto met een  pakkende oneliner, maar het cv is te lang. Goed om je resultaten te benoemen, maar ik wil ook iets meer over je werkervaring weten. Leuk om iets over je hobby’s op te nemen maar de foto’s vind ik weinig toevoegen. Veel te veel items.
  • Het cv valt op en is origineel, maar wel erg druk en onoverzichtelijk. Een zwarte achtergrond vind ik niet prettig lezen bij een cv. Vond het niet duidelijk wat voor werkervaring Peter precies heeft. Wel een goede foto waar enthousiasme vanuit straalt.
  • Leuk gepresenteerd en anders, hierdoor opvallend. Geeft een leuk beeld van Peter als persoon; Nadeel is wel dat er veel informatie, zoals werkervaring / opleiding etc. ontbreekt. Door gebruik te maken van slides ontbreekt het overzicht.  Per saldo zie ik toch liever een gewoon cv.
  • Is meer een Powerpoint presentatie dan een cv, maar wel grappig idee. En hij is voor Ajax, dat is altijd jammer ;-) Wat ik super vind is dat hij goed aangeeft wat zijn sterke punten zijn, maar het zijn er wel heel veel....Waar hij verder heeft gewerkt wordt me niet duidelijk, dat is jammer.
  • Het cv valt op, maar inhoudelijk een beetje te hard en vaag.
  • Hele leuke inspirerende opmaak van een cv, het is heel persoonlijk. Zou hem wel willen adviseren om zijn opgebouwde werkervaring wat duidelijker terug te laten komen in het cv