SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van JerneyDit vinden de juryleden van het cv van Jerney

  • Nette cv. Past goed bij haar communicatie/marketing achtergrond. Aan de linkerkant kan ik snel veel informatie over haar, haar hobby’s, referenties en haar successen terugzien.  De video maakt het verhaal echt af. Ze laat vooral zien wie zij als persoon is en dat maakt haar cv persoonlijk en krachtig.
  • Ondanks een periode zonder werk is goed toegelicht hoe deze periode is ingevuld, Jerney komt op basis van het cv positief, enthousiast, gemotiveerd en professioneel over. De YouTube video is van goede kwaliteit en geeft een positief beeld over haar gedrevenheid, persoonlijkheid en professionaliteit.
  • Link naar professionele en tegelijkertijd persoonlijke YouTube video, erg sterk. Evenals een duidelijk en  persoonlijk intro. Belangrijkste successen vermeldt per werkervaring. Ook sterk, sabbatical en vrijwilligerswerkperiode goed en begrijpelijk toegelicht.
  • Dit cv heeft ook minpunten. “Vanaf volgende week beschikbaar”vind ik weinig professioneel, vermeldt liever een datum. Ook vind ik “stijging tevredenheid dochters” te zakelijk of zwaar klinken.
  • Een tip: Voor de leesbaarheid kunnen titels / werkgevers in dikgedrukt of met een andere kleur worden weergegeven. 
  • Takenbeschrijving kan duidelijker worden neergezet, van ‘high-level goals’ tot de taken die naar het realiseren de doelen leiden.
  • Vrolijke kleuren en dito foto, ik vind het wel veel tekst en mis daardoor het overzicht.
  • Het cv van Jerney is rustig en overzichtelijk oogt en ze innovatief gebruik maakt van een QR-code waar Fijne opmaak van haar cv met een leuke persoonlijke touch erin. QR code heel leuk gedaan.Weinig meer aan veranderen wat mij betreft. Ze zou misschien de functies en periodes nog wat meer in het oog kunnen laten springen door ze zwart of een andere kleur te geven dan het grijze. Ik verlies door het vele lichte grijs soms m'n aandacht en zou als ik het cv zou scannen haar functies wat meer in het oog willen zien springen zodat ik daaronder dan de beschrijving kan lezen.  ze nog meer van zichzelf kan laten zien.
  • Fris, overzichtlijk, niet too much. Grappig om bij werkervaring eerst zwangerschapsverlof en sabbatical te lezen, zou ik ergens anders neerzetten misschien, maar geeft aan de andere kant ook een goed beeld van Jerney. Ik zou haar roots graag nog weten (middelbare school en geboorteplaats) est 1982 vind ik een beetje te hip (maar wie ben ik)