SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van Calinda


De feedback van de jury

  • Het cv is erg duidelijk en overzichtelijk, daar houd ik van. In de kop kan ik al lezen waar ze ervaring mee heeft. De tijdlijn met haar werkervaring vind ik leuk bedacht, al kan ik niet zien hoelang ze overal gewerkt heeft en is het kleurgebruik niet zo handig. De toelichting op haar laatste twee functies vind ik heel waardevol. Het benoemen dat ‘werkervaring op Curaçao op verzoek verkrijgbaar is’ voegt weinig toe en roept alleen maar vraagtekens op, weglaten dus!
  • Tips: Op LinkedIn kun je de link naar je pagina aanpassen naar ww.linkedin.com/in/voor-achternaam. Dit doe je door op je eigen pagina rechtsboven op ‘openbare profiel en URL bewerken’ te klikken en vervolgens ‘aangepaste URL bewerken’; Maakt het netter.
  • Het stukje ‘ Over mij’ kan nog wel wat sterker. De zinnen lopen niet lekker en verwijzen niet goed. Je kunt bijvoorbeeld een aanpakker zijn, of je motto is aanpakken. Ook is sommige informatie niet relevant of dubbel. Weglaten wat mij betreft!
  • Sterk in dit cv is de link naar haar pitch die ze heeft opgenomen in het cv. Ook de tijdlijn is creatief (zou er wel een pijl van maken naar heden). De opbouw van het cv en de gebruikte icoontjes vind ik wisselend. Soms te veel.
  • Ik zou de persoonlijke informatie en contact informatie omdraaien, en een adres toevoegen bij contactinformatie.  Werkervaring Curaçao zou ik onder de tijdlijn plaatsen.
  • Het item ‘Over mij’ is  te oppervlakkig. In een ondersteunende rol ontzorg je mensen, dat zou ik meer naar voren laten komen ipv luisterend oor te bieden.
  • De linkedIn link is 2 maal achter elkaar in het cv geplakt. Dit komt onzorgvuldig over. Pas je linkedin URL aan naar je naam ipv heleboel getallen/cijfers. Dit kan heel makkelijk en staat zoveel netter. Bij je werkervaring, is het mij niet duidelijk wat je na 2006 hebt gedaan. Of is die ervaring tot en met heden?
  • Werkervaring (3 jr ) in curaçao, is het niet relevant of spannend dat het alleen op verzoek verkrijgbaar is? Indien niet relevant, dan sowieso niet vermelden.
  • Persoonlijk vind ik de kleurencombinatie vrij heftig. Maar je woonadres is leuk gedaan met de Nederlandse kaart.  Een andere plus van dit cv is dat  wel snel duidelijk is waar je voorkeur voor een functie naar uit gaat.
  • cv sprak me meteen aan Heel duidelijk wat voor baan ze zoekt en door de tijdlijn is haar cv geen puzzel. Lachende, professionele foto. Ook meteen duidelijk waar ze woont en wil werken.