SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van Abdelilah

 

 

 


Feedback van de jury

  • De creativiteit spat er vanaf! Leuk om te zien. Voor mij iets te veel. 3 pagina’s vind ik te lang en het is minder overzichtelijk. Maar voor de creatieve sector kan het best.
  • Dit is een cv waar je veel over kan zeggen. Eerst de plussen: Originele lettertypes, originele opbouw van het cv met tekeningen etc., maar ook inhoudelijk goed. Zaken duidelijk omschreven. Er zijn ook een aantal zaken die beter kunnen: Foto mag iets vrolijker, het cv wordt door de 2 kolommen rommelig. Ik vind het daardoor iets minder overzichtelijk en een erg druk cv. Ook een spelfoutje in het cv.
  • In het profiel zou ik meer noteren wat hij precies doet, moet nu eerst het cv doorlezen om te zien in welk vakgebied hij werkt/wil werken. Hij zou zijn profiel daar goed voor kunnen gebruiken: voor wat voor opdrachten/werk is hij in de markt. De links onderin zijn cv, zou hij clickable kunnen maken.
  • Mooie opmaak met leuke animaties. Het cv is veel en daarom misschien ook wel rommelig ogend.
  • Abdelilah laat door cv zien dat hij zijn vak beheerst en dat is toch het doel van een cv. Vooral geinige visuals. Ook goede beschrijving van de events die hij organiseerde. Hij kan nog sleutelen aan zijn profiel, dat is te algemeen en eigenlijk kan het ook wel op 2 A4tjes. 3 is echt te lang anno 2019.
  • Pluspunten zeker voor creativiteit, wat in zijn functie natuurlijk van toegevoegde waarde is. Wel vindt ik dit cv druk en een beetje onoverzichtelijk. Veel gebruik van verschillende kleuren, stijlen en lettertypen maakt het druk. Er is wel goed te lezen wat hij heeft gedaan, welke systemen hij beheerst en de lijst met publicaties vind ik leuk, hier mag je ook trots op zijn. 
  • Dit cv is voor mij too much. Teveel tekst, en daarmee te rommelig, data verdeeld over het cv, geen logische verbanden met data. Het geen wat bij mij wel blijft hangen is: "Een creatieve jongen die Abdelilah" en misschien is dat nu net de bedoeling.