SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van de maand januari 2019

 

De jury was duidelijk over het cv van Jan Timmers uit Zoetermeer:

 “Een verfrissend, overzichtelijk en persoonlijk cv. De vertellende vorm, waarvoor Jan kiest maakt het interessant en zorgt dat zijn cv prettig leest. Helder en rustig vormgegeven, laat Jan bovendien zien dat hij zijn vak beheerst.”  

En daarmee is het cv van Jan Timmers uit Zoetermeer het cv van de maand januari. Overigens werd het cv door de jury gewaardeerd met een gemiddelde van 8,4. 

Het cv van Dianne van der Graaf uit Utrecht eindigde als 2e en het cv van Marieke van Leijden uit Haarlem werd 3e. Misschien goed om ook nog op te merken dat elk van de 5 genomineerde cv's minstens door één van de juryleden als hun favoriete cv werd aangemerkt. Dit geeft wel aan dat de cv's deze maand van hoog niveau waren.

Publieksprijs

Ook in januari was er weer veel aandacht voor de genomineerde cv's. Honderden stemmen kwamen binnen en nadat de stemmen waren geteld bleek het cv van Abdelilah Amraoui de voorkeur van de stemmers op de website, de Facebook-pagina en onze LinkedIn-pagina. Het cv van Abdelilah Amraoui is dan ook de eerste winnaar van de publieksprijs in 2019.


Meer informatie over de cv van de maand verkiezing ->

Ik ben eigenlijk wel benieuwd welk cv vorige maand heeft gewonnen ->

Ik ben wel benieuwd naar het cv van het jaar 2018 ->

De genomineerdenStemmen kan op:

Het cv van

Abdelilah Amraoui

uit Utrecht   

   

   

  Het cv van

  Dianne van der Graaf

  uit Utrecht    

   Het cv van 

   Jan Timmers

   uit Zoetermeer     

    Het cv van 

    Laura Jorritsma

    uit Almere    Het cv van

    Marieke van Leijden

    uit Haarlem