SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van de maand november 2019


De genomineerden

Wil je de cv's groter zien klik dan op de naam of de afbeelding van de cv, daar kan je ook in de loop van de verkiezing het commentaar van de jury lezen.Stemmen / Feedback

Het cv van

Elwin van Zanten

uit HoornHet cv van

Ingrid Meijerink

uit Alphen aan de Rijn


 

Het cv van 

Mark Wasserval

uit Zeist
Het cv van 

Rianne van Vondel

uit EmmenHet cv van

Vincent Mirck

uit Utrecht   

   


  Zelf een keer meedoen?

  Dat kan natuurlijk. Stuur je cv naar info@SollicitatieLAB.nl.

   

  De Jury van de maand oktober 

  Bij het samenstellen van de jury kijken we ook altijd een beetje naar de actualiteit. Deze maand begon het samen stellen van de jury met een Interessant artikel in de Volkskrant van Yasmine Esser over het al dan niet van deze tijd zijn van het cv. 

  • Recruiter Manon Ten Holter van Young Capital en
  • Ginny Ramkisoen van Ginny werkt, zeggen daar zinnige dingen over. Opmerkingen overigens die veelvuldig ook te lezen zijn in de feedback van de verschillende juryleden bij het cv van de maand. Extra leuk dat Ginny en Manon deze maand in de jury zitten. 
  • Net als onze vaste waarde Ingrid Bredius
  • Ook in de jury Folkert Hersman van De Nederlandse Bank. We hoorden laatst op een symposium over het vaste contract Folkert een paar zinnige dingen zeggen en dachten, die willen we een keer in de jury. Folkert doet overigens, net als de andere juryleden mee op persoonlijke titel.
  • Maurits Grootegoed is recruiter bij ASML en dat bedrijf is één van de pareltjes onder de Nederlandse werkgevers, dus zeer blij met Maurits in de jury.
  •  Gülcan Zirh 💫 werkt voor het CBR en is altijd op zoek naar ICT talenten.
  • Samir Haddouch. is recruiter bij de gemeente Rotterdam. Bij de gemeente Rotterdam zetten ze gamification in om kandidaten te werven. Toen wij daar een artikel over lazen en de naam van Samir tegen kwamen, dachten die zou ook niet in de jury misstaan. Samir was direct enthousiast

   

  De feedback van de juryleden is terug te vinden bij de cv's van de genomineerden.