SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van Veerle 

FINALIST CV VAN HET JAAR 2020De cv's van de andere kanshebbers voor het cv van het jaar 2020 bekijken?

Terug naar de speciale cv van het jaar 2020 pagina ->

Interview met Veerle n.a.v. het bereiken van de finale


1.           

Waarom deed je mee aan de cv van de maand verkiezing?

Ik was nieuwsgierig naar hoe professionals naar mijn cv kijken en welke verbeterpunten zij hebben. Er zijn veel meningen over wat er op een cv ‘moet’ staan en hoe een cv eruit moet zien. Ik was benieuwd naar de mening van professionele recruiters die in het dagelijks leven veel cv’s langs zien komen. 

2.           

Hoe zou je jouw cv omschrijven?

Visueel, duidelijk, geordend, accent op de juiste punten , modern. 

3.           

Heb je wat aan de feedback die je hebt gekregen en wat was de beste feedback?

Ik was erg blij met de feedback. Met de plus- en minpunten kon ik mijn cv nog verder verbeteren. Beste feedback was denk ik dat je huidige werkervaring altijd op de 1e pagina moet staan. 

4.           

Welk cv van de andere finalisten vind je het beste en waarom?

Het cv van Michel Deij vind ik heel geslaagd. Overzichtelijk, netjes, goede vrolijke foto en een QR-code voor meer informatie. 

5.           

Wat is jouw droombaan?

Een droombaan is voor een baan met vrijheid om eigen werkzaamheden in te richten, ruimte voor ontwikkeling, een team wat elkaar versterkt en waar ik innovatie, data, creativiteit en communicatie met elkaar kan combineren. 

6.           

Waarom gaat jouw cv winnen?

Ik hoop dat recruiters voor mijn cv kiezen omdat het visueel sterk is en het oog op een prettige wijze door het cv meeneemt. Vormgeving gebruik ik om belangrijke zaken uit te lichten en verder naar voren te brengen. De vormgeving is functioneel daar waar het bij de meeste cv’s wordt ingezet om kopjes te kleuren. Maar dit is niet het belangrijkste onderdeel van je cv. Wat wil je nu dat mensen echt gezien hebben op je cv?