SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van SabineSTEMMEN

Recruiters over het cv van Sabine

  • Een cv met goede overzichtelijke to the point informatie. Komt ook doordat er goed gewerkt is met bullets. Toch mis ik een aansprekende lay-out. Het cv oogt daardoor een beetje saai. Je wordt niet echt uitgenodigd om te lezen. Verder vind ik het jammer dat ze niet bij elke werkervaring de maanden aangeeft.
  • Een bijzonder sterk cv, duidelijk gestructureerd en volledig van informatie. De grafische vormgeving en daarmee de uitstraling van het cv vind ik minder. Ondanks de sterk gekozen foto is het cv verder vrij zakelijk qua uitstraling en dat is een gemiste kans.
  • Sterk in het cv van Sabine is dat ze start met ambitie. Verder is het cv  lekker overzichtelijk en heeft het een professionele foto. Het overzicht van de personalia vind ik te rommelig en verder stoor ik me aan het gebruik van standaard woorden. Bijvoorbeeld: “optimaliseren”, hoe ziet dat er dan uit? Geldt ook voor “scherpe business view. Vraag ik me toch af,  wat is dat dan? Beter is het om deze onderwerpen concreter uit te werken.
  • De werkervaring is wat mij betreft te uitgebreid beschreven. Ik blijf ook met de vraag zitten: "wie is Sabine?"
  • Zonder meer een degelijk cv. Sabine heeft een brede werkervaring en interesse en ze komt open-minded over. Het cv is toch een beetje saai, als ik dat mag zeggen. Zeker gezien de huidige mogelijkheden. Als je haar foto bekijkt, dan klopt het niet met de lay-out. Ik zou het wat meer specificeren in de verschillende werkgebieden, niet in jaartallen.
  • Overzichtelijk en ook volledig qua informatie. Het gedeelte over haar ambitie vind ik te uitgebreid en niet thuishorend in een cv. Ik adviseer mensen altijd om in een brief uitgebreider in te gaan op hun motivatie voor de sollicitatie.

Reactie van stemmers op de website

  • Sabine is een ontzettend gemotiveerd persoon en heeft haar cv altijd goed op orde! Dankzij de hulp van Sabine heb ik zelf ook top cv op mijn computer staan! Ze heeft altijd goede en professionele tips! 
  • Ze heeft veel ervaring en ze weet wat ze doet. Ze  is intelligent en ziet de ruimte om zich aan te passen waar nodig/mogelijk. Ze streeft naar goed resultaten en is gemotiveerd.
  • Een duidelijk en helder cv.
  • Eindelijk een recht-toe-recht-aan cv. Voor mij hoeven al die kleurtjes niet zo.