SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van Karlijn


Stemmen

Recruiters over het cv van Karlijn

  • Is veel aandacht aan dit cv besteed…..maar ziet er ook een  beetje uit als een folder. Wat mij betreft over de top, maar dat is een kwestie van smaak. Maar ik vind het cv ook niet  evenwichtig qua informatiepresentatie. Nog 2 punten waar de opsteller misschien niet aan heeft gedacht. Bij iemand die wil verbinden, staat in deze vorm de “ik” te veel centraal.  Ook de genoemde sporten/hobby’s zijn individueel.
  • Het is niet helemaal mijn stijl. Ze durft echter wel keuzes te maken en laat door haar stijl iets persoonlijks zien. Ik zou n.a.v. de cv wel de brief gaan lezen. Ik werk zelf ook in de zorg. Haar interesses zouden bij mij de indruk wekken dat ze wat zweverig is…in tegenstelling tot de rest van haar cv. Zo vorm je toch een beeld. Laat dan Reiki en meditatie weg. Is namelijk verder ook niet relevant.
  • Duidelijk, overzichtelijk en persoonlijk  cv. Alles mooi op 1 pagina en een handige link naar een meer persoonlijke pagina. Opleiding en cursussen komen wat weggedrukt over er blijven war vragen over. Namelijk: Waar heeft ze gestudeerd, en hoe lang? ? Op haar pagina staat nog een hele leuke toevoeging bij haar cv ‘Mijn talenten” dit zou ik bij het cv doen. Daar is volgens mij ruimte voor, want soms te veel tekst, het kan bondiger.
  • Ik vind “Mijn profiel” erg goed!  De vaardigheden ook.  De grote en kleine letters maakt rommelig. Lange zinnen met veel komma’s leest niet fijn. Maar dat zijn details. Het cv is qua opmaak, indeling, volledigheid uitstekend. Ik mis eigenlijk alleen de vooropleiding en de data zijn niet volledig bij opleiding.
  • Super overzichtelijk CV. Alle informatie is in een oogblik te vinden. Verduidelijking van jouw kern-waarden: Energiek, Positief etc.erg leuk.  Probeer onder vaardigheden zgn. hard-skills te verduidelijken in plaats van woorden die jouw soft-skills omschrijven. Jouw hardskills zouden bijvoorbeeld “team management, training, presentative-skills” kunnen zijn.