SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van AuroreDit vinden recruiters van het cv van Aurore

 • Haar onderscheidende krachten zitten denk ik in de beheersing van o.a. de Franse taal, dit komt al goed terug in het cv, maar zou wat mij betreft nog wat meer nadruk mogen hebben. De vlaggen zijn, bijvoorbeeld, een leuk detail, misschien een quote aan verbinden.
 • Fijn dat ze benoemt wat voor type leidinggevende ze is, hier kunnen namelijk heel veel verschillen in zitten. Ik zou bij achtergrond beginnen met mijn ervaring als manager, nu lees je eerst de jaren werkervaring als financieel medewerker, hoewel ze graag een managersfunctie wil, dat moet je als eerste benoemen, dat is wat mensen willen lezen.
 • Het cv is, naar mijn smaak,  iets te druk, door de vele logo’s. Ander kritiekpunt. Je geeft aan vloeiend Nederlands te spreken, maar er zitten veel taalfouten in het cv. Laat je cv altijd door anderen controleren op spelfouten, zeker als Nederlands niet je moedertaal is.
 • Nog een tip. Er staan geen jaartallen in waardoor je niet kunt zien of er gaten in haar cv zijn, ze geeft aan per direct beschikbaar te zijn, tot wanneer is haar laatste baan dan geweest? Hoe lang is ze al werkeloos? Tot slot mis ik wat basisgegevens als woonplaats.
  Logo’s lijken leuk en spreken vaak tot verbeelding, echter het is mij te druk en kleurrijk.
 • Creatief en opvallend door je cv liggend-formaat te maken, top!
 • Wat doe je nu, wat is je laatste functie/werkgever, dat is niet duidelijk. En, wat wil je, een finance- rol of mag dat ook in een andere omgeving zijn maar wel als manager?.
 • Ik zou je coachend leiderschap wat meer uitdiepen met voorbeelden en succesverhalen. Het wordt nu ondergesneeuwd en dat is zonde. Want ik en andere werkgevers zijn geïnteresseerd in leiders die coachen op resultaat en niet op inhoud.
  Mooie en sterke persoonlijkheid, zo komt het over.
 • Zeer mooi overzicht van verleden tot heden op 1 A4, mooie foto, handig te zien dat ze direct beschikbaar is. Vraag mij wel af: Wat is haar woonplaats? Verder wil ik weten in welke periode ze bij werkgevers heeft gezeten.
 • Engels + NL cv , dat is goed omdat je internationaal georiënteerd lijkt. (PS Aurore stuurde een Nederlands en Engels cv in, we hebben alleen het Nederlandse cv geplaatst).
 • Goede foto, maar ik vind het een te druk cv met te veel tekst en geen tijdslijn hoe lang je ergens gewerkt hebt. Bovendien mis ik een geboortedatum en de regio waar je woont of wilt werken.
 • Zeer overzichtelijk. Goed kleurgebruik en ook bij het printen in zwart-wit nog goed leesbaar. Verfrissende lay out (heeft ook wat – punten). Mooi om 2 vliegen in 1 klap te slaan door zowel Nederlands als Engels aan te bieden in 1 document.
  Ik hou van het gebruik van bedrijfslogo’s omdat deze vaak een belletje laten rinkelen over een bedrijf en daarmee verbondenheid met de lezer kunnen creëren.
 • Geen  doorlooptijden zichtbaar, hierdoor kan ik het gevoel krijgen dat ze iets te verbergen heeft. De indeling geeft me geen zicht op het type projecten/ werkzaamheden bij een organisatie. Ook zijn er geen specifieke resultaten benoemd, dit zou het cv sterker maken evenals een duidelijke tijdlijn.