SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van Marlene

 


Stemmen hier op de website

Stemmen op Facebook

Terug naar de andere cv's

Recruiters over het cv van Marlene

  • Een prettig en snel leesbare cv. Juiste opbouw en heldere eerlijk taalgebruik. Goede vormgeving, die indruk geeft van persoonlijkheid en stijl. Toevoeging van referenties is voor mij niet noodzakelijk. Geeft mij altijd de indruk van zweverigheid.
  • Marlene heeft een mooi profiel. Ik vind de stijl bij haar persoonlijkheid passen. Haar ervaring is enorm waardevol in deze huidige markt waar een groot tekort is aan goede groepsleerkrachten in het basisonderwijs. Haar toegevoegde waarde zit hem ook in haar ervaring binnen MR en de grote hoeveelheden opleidingen die zij gedaan heeft waardoor zij direct inzetbaar is.
  • Haar maatschappelijke hart komt ook goed naar voren in haar nevenactiviteiten.
  • Pluspuntenvan dit cv: Goede opbouw, zeer leesbaar, aansprekend,  passend bij persoonlijkheid, passend bij de doelgroep en - referenties genoemd. Aandachtspunten: 3 pagina’s vind ik erg veel. Een korter cv kan door een quote uit de referenties te nemen en een kortere uitleg van nevenwerkzaamheden. De header hoeft niet terug te komen op alle pagina’s. De eerste pagina is voldoende. Tot slot de beschikbaarheid + hoeveel uur per week zou helpen. 
  • Nette opbouw, zou alleen opleiding eerder benoemen en dan ervaring. Profiel mag uitgebreider en zie het liefst een cv van maximaal 2 pagina’s.
  • Ik mis bij Marlene een omschrijving van haar huidige takenpakket Het format van haar cv is niet mooi (kleuren en design), het is goed om dit neutraal en rustig te houden. Op pag 2 wordt haar cv beter dit komt doordat ze hier beter omschrijft wat haar aandeel in bepaalde zaken is. Je leert hier pas  Marlene kennen en wat haar drive is,  jammer anders had ze een hogere score van mij gehad.