SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van Jacques


Stemmen

Stemmen op Facebook

Dit vinden recruiters van het cv van Jacques

  • Mooi Cv, helder en duidelijk. Kopje geeft al aan waar zijn kwaliteiten liggen. Een heldere profielschets. Vriendelijke foto, alleen je kijkt niet in de camera. Dat is jammer.
  • Goede presentatie van zichzelf en een to the point introductie zin, maar daarna mis ik wat hij nu precies gedaan heeft qua werk. Noemt alle producten op waar hij aan gewerkt heeft maar ik mis wat hij nu zelf exact gedaan heeft. Tip leg meer de nadruk op werkervaring en minder op alle producten. Beter om uitgebreider te beschrijven wat je voor de anwb hebt gedaan en de producten je ervaring te laten ondersteunen.
  • Goed cv. Jacques weet in de koptekst duidelijk te beschrijven wie hij is en wat hij te bieden heeft! Mijns inziens is goed nagedacht over de opzet en de inhoud. Persoonlijk vind ik de opsomming van zijn successen op pagina 2 overbodig en adviseer ik te verwijderen of heel sterk in te korten. 
  • Dat hoeft niet extra benadrukt te worden.  Dat hij logo’s in zijn cv zet maakt het wat toegankelijker maar begrijp daarom niet dat zijn foto in het zwart wit is?  
  • Plussen: overzichtelijk, gebruik van logo’s van werkgevers, vlotte profielschets (mag wel iets korter) en de tip om bullets te gebruiken om taken en verantwoordelijkheden te beschrijven
  • Minnen: profielfoto mag professioneler, te veel bullets bij laatste positie ANWB (2010-2015), kies wat het meest relevant is om te delen, nu wordt er 1 hele pagina gebruikt voor 1 positie. Onduidelijk wat Jacques op dit moment doet als ondernemer. Benoem je verantwoordelijkheden/taken/ propositie van je bedrijf zodat dit ook helder wordt.
  • De aanvoerdersband in een voetbalteam, mooie veelzeggende zin.
  • Fijne gestructureerde lay-out en het cv leest fijn. De vraag die open blijft staan is wat heeft hij gedaan na 2015, als dat werk zoeken is, is dat niet erg, maar benoem het!
  • Overzichtelijk cv, ervaring is met bulletpoints aangeduid. Een heldere onderbouwing van de uitgevoerde projecten. Het gebruik van logo's bedrijven geeft een leuke touch aan het cv. Aandachtspuntjes zijn wel de schrijf- taal- en stijlfouten in het cv. Ook vind ik de profielschets aan de lange kant. Ik geef een voor keur aan de volgende opbouw: "wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik." Oh ja en ik mis ook een adres op het cv. Is het nu Oudesloot of Leiden?
  • Krachtige taal en zeker kort en bondig. Het zijn voor mij iets te veel algemene termen, zoals mensenmens. Ik blijf met teveel vragen zitten na het lezen van het cv. Zijn de functies die o.a. bij ANWB uitgevoerd zijn een onderdeel van eigen bureau? Of staat dit los van elkaar? Als dit los van elkaar is, wat is dan de kernactiviteit van het eigen bureau?