SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van Hannah


Stemmen op het cv van Hannah

Opmerkingen van stemmers op het cv van Hannah

  • Strak overzicht, concrete toelichting en profielschets. Aantrekkelijke kleurstelling. Fris compact cv. Gun het haar zo
  • Hannah is toegeweid en betrouwbaar. Zij heeft een warm hart voor haar doelgroep. 
  • Omdat het er helemaal tip top uitziet en omdat zij het verdient! Het is iemand met veel ervaring en een harde werker!
  • Kort, overzichtelijk, en visueel aantrekkelijk. Met duidelijk afgebakende onderwerpen waardoor relevante informatie snel geraadpleegd kan worden. Prachtig voorbeeld van een goed inzichtelijke cv!
  • Het cv ziet er zeer professioneel uit en Hannah is daarnaast een harde werker en doorzetter. En gaat ergens helemaal voor. Hannah is een harde werker en een doorzetter. Is zorgzaam en heeft een luisterend oor. Een prachtig cv van een prachtig persoon die het verdient te winnen!


Dit vinden recruiters

  • Een fijne lay out met een leuke energieke foto!  Het is fijn om alles zo overzichtelijk te lezen waardoor dit vertrouwen schept hoe zij haar werk als bijv. administratief medewerker/secretaresse zou doen. Één minpunt is de spelfout met ‘daar wordt ik’. Hannah spreekt over diverse functies, maar ze heeft er twee gedaan, maar het is onduidelijk voor welke periode.  Ook mis ik hier in een concreet resultaat of iets waar ze trots op is. Wat ik heel erg leuk vind om te lezen zijn haar interesses en vrijwilligerswerk. Ze komt daardoor over als een hele zorgzame dame ook op privé gebied. Hierdoor uitermate geschikte voor een administratieve functie in de zorg. 
  • Als eerst wilde ik haar op de eerste plaats zetten omdat het netjes is opgemaakt en duidelijk op één A4 past. Echter vielen mij vooral op het gebeid van taal wat dingen op. Dat is cruciaal! Opmaak is leuk en helpt zeker, alleen taal is doorslaggevend. De continuïteit hierin is belangrijk. Dus als je een opsomming eindigt met ; dan doe je dat overal tot de laatste van de opsomming, want die eindigt met een punt. 
  • Mooie profielschets.  Ik zou wel meer uitleg willen zien bij dr. Leo Kannerhuis. Wat heb je precies gedaan, wat was het eindresultaat.
  • Iets meer vertellen over de ervaring in Noorwegen is wellicht leuk. Kan je misschien ook nog iets vertellen over je talenkennis.