SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van Gerie

 

Stemmen

Een aantal reacties van de stemmers op de website

 • Dromen en verbeterpunten vind ik items die je niet zo vaak ziet in een cv, maar erg origineel.
 • De links bij haar onderzoekservraing geven mij het goede gevoel.
 • Gerie of Geertje, maakt SollicitatieLAB er ook nog Gerrie van. Ik snap het niet meer..........                                                                            (Onze excuses voor Gerrie i.p.v. Gerie, foutje van onze kant....)

Reacties en tips van recruiters

 • Alles op 1 pagina ben ik normaal niet erg van gecharmeerd maar zij komt ermee weg. Het is duidelijk en overzichtelijk. ‘Zoekt toffe baan’: dit moet wel echt aangepast worden nav de organisatie waar je solliciteert. Niet iedere organisatie spreekt dit aan. ‘In mijn ideale baan kan ik veel regelen en zit ik niet stil’: dit zegt mij eigenlijk niet veel. 
 • •Prettig cv's op 1 pagina, zijn namelijk snel te scannen. De vermelding van "het sinds juni 2017 opstarten van een eigen bedrijf in de avonduren", maakt dat ik het cv meteen opzij zal leggen. Ze is bezig met het opstarten van een bedrijf en het zeefdrukken is dus meer dan hobbymatig fröbelen. Welke insteek in echte aandacht en betrokkenheid bij ‘mijn’ bedrijf zal Gerie hebben? Als startende ondernemer ben je in je hoofd volledig bezig met je eigen bedrijf (je droom verwezenlijken). Overdag dus voltijds bij mij werken en daarna(ast) druk zijn met het opstarten van het eigen bedrijf? Is mijn bedrijf dus goed voor enige financiële zekerheid in de komende periode als ook het toch ook verzekerd zijn (spaart dure bedrijfsverzekeringen uit). Wordt mijn bedrijf gebruikt als vangnet voor als het eigen bedrijf niet lukt?. Je kan ook te eerlijk zijn in je cv.
 • Uit de informatie achter de ‘links’ bij Onderzoekservaring wordt mij niet duidelijk welke bijdrage Gerie in deze onderzoeken heeft gehad. Je cv wordt sterker als je dit zou toevoegen; Het wordt niet duidelijk wat voor soort werk Gerie wil uitvoeren (toffe baan en meewerken aan duurzame wereld zegt mij niets);
 • Geeft kort en krachtig aan wat ze wil en haar competenties. Interesses, Dromen en verbeterpunten vind ik mooie items. 
  Doopnamen op je cv:  NEE, niet doen! Maakt je cv gedateerd, verder vind ik het cv een beetje rommelig. Ook is niet duidelijk wat ze zoekt.
 • Kort en krachtig cv op 1 A4.  Dromen en verbeterpunten zijn interessant en heb ik nog niet eerder gezien. Beter kan de foto, deze foto vind ik minder geschikt. Zie graag een meer zakelijke foto.
 • De 1e zin klopt niet; maak ervan: Ik zoek...; De  2e zin mist een punt.  Aan de ene kant kan je zeggen het doet er niet toe, aan de andere kan merk ik toch dat ik er oplet.
 • Ik hou van een overzichtelijk cv, met een leuke pakkende openingszin die iets over jezelf zegt en die positiviteit uitstraalt. Dat is bij het cv van Gerie het geval. Je kunt ook duidelijk zien wat haar baan inhoudt, duidelijke taakomschrijving. Een heldere en tevens vrolijke foto, daar word ik blij van! Super origineel: dromen/ verbeterpunten.