SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van DaphneStemmen

Recruiters over het cv van Daphne

  • Zeer verzorgd  cv. Zelfbewust, zakelijk, maar ook persoonlijk door stralende, zelfbewuste foto in functie. Het cv geeft een evenwichtige presentatie. Opsomming persoonlijke interesse aan einde zou wat korter mogen. Ik krijg het beeld van een zelfbewuste en krachtige persoonlijkheid met een positieve uitstraling, die goed het evenwicht weet te vinden in  teamsport en individuele activiteiten.
  • Dit is nu een foto dat een verschil kan maken, werk gerelateerd, zakelijk maar toch spontaan. Een foto moet namelijk wel authentiek overkomen, dat is hier prima gelukt. Op dit niveau kunnen geen taalfouten in een cv staan. Het is  “verantwoordelijk ben” of “verantwoordelijkheid heb” nu komt de 1e zin slordig over. Dat is jammer want het is verdeer een duidelijk en overzichtelijk cv. 
  • Sterke foto straalt professionaliteit uit en laat tegelijkertijd de persoon zien: Een vriendelijke aanpakker. In de personalia, alleen de nodige informatie,  dat is heel prettig. Werkervaring is goed  overzichtelijk, maar kan krachtiger door werkzaamheden te benoemen en de resultaten daaraan te koppelen. Nu te algemeen  en niet echt onderscheidend.
  • Het cv is een duidelijk en consequent geheel dat perfect aansluit op de functie. Tenminste als de functie weer zaalarts is. Het cv leest prettig door de rustige en consequente lay out. De foto geeft een beeld van de arts Daphne, een  professional. Dat vind ik erg sterk.
  • Netjes, overzichtelijk en ordelijk cv. Ik mis wel een profielomschrijving.
  • Een overzichtelijk, goed en rustig opgebouwd cv. Het document is prettig leesbaar en je kunt snel filteren/screenen. Daarbij is de informatie duidelijk en volledig. Een professioneel en correct cv! Als ik toch 2 tips mag geven: De jaartallen hebben wel wat weinig ruimte in de lay-out, geen onderscheid tussen mondeling en schriftelijk bij talenkennis.
  • Goede, professionele foto. Overzichtelijk cv zonder te veel poespas. Gemakkelijk scanbaar en alle benodigde informatie is direct zichtbaar. 
  • Probeer woorden als “teamspeelster” “duizendpoot” etc te vermijden in je cv. Iedereen claimt dit te zijn en het voegt niets toe. Probeer in de plaats daarvan om feedback van je collega’s te vragen: “Wat vind je fijn aan het werken met mij?” en voeg dat toe! Probeer meer te vertellen over je verantwoordelijkheden en werkactiviteiten in je overzicht van werkgeschiedenis. Met bulletpoints maak je dit extra overzichtelijk voor lezers!