SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Het cv van Carlijne

 

Stemmen

Bloemlezing van reacties van stemmers op de website

  • Altijd lastig om als starter werkervaring aan te tonen. Carlijne profileert wat ze kan en wekt bij mij de belangstelling heel wat in haar mars te hebben.
  • Echt een mooi starters cv!
  • De link naar aanbevelingen ga ik ook opnemen in mijn cv.

Opmerkingen van recruiters over het cv van Carlijne

  • Prima overzichtelijk cv, terwijl het toch creatief is. Het doel snap ik echter niet, wat is haar doel precies? Nu staan er vaardigheden of competenties? Slim dat ze haar prijzen e.d neerzet. In een cv met weinig werkervaring is dit een goede manier om jezelf toch te profileren. Ik zie echter te weinig persoonlijkheid door het cv heen, dat zou een tip zijn. Wie ben jij nu eigenlijk? Kan ook al door bijvoorbeeld hobby’s toe te voegen. 
  • Plussen: Voor een studente een prima cv die een goed eerste beeld geeft; Het opnemen van de onderdelen Prijzen, Competenties en Referentie geeft informatie die de lezer nieuwsgierig maakt.
    Minnen:  Erg druk en vol (pagina 1); cv heeft wel een goede sollicitatiebrief nodig die laat zien dat zij al ‘meer’ is dan het werkervaring hebben in (bij)baantjes en drie maanden stage(opdracht); LinkedIn ‘link’ doet het helaas niet.
  • Een cv met een mooie opmaak. Het is wel raar dat de  titel in het Engels is, terwijl rest van het cv  Nederlands is. Het doel mag specifieker, nu  niet duidelijk wat zij zoekt.
  • Mooie opmaak, professioneel, vaardigheden duidelijk en haar prijzen die ze benoemd, sprekende foto. Ik mis wel de profielomschrijving.
  • Leuke foto! Helder en overzichtelijk cv, duidelijke taakomschrijvingen, rustige kleuren, leest gemakkelijk. Verbeterpunten: Prop je cv niet te vol. “ Horen, zien en adviseren” zou ik iets uitgebreider in een alinea omschrijven. Nu moet ik gissen wat je hiermee hebt of waarom dit van toepassing op jou is. Je vaardigheden/ programma’s zijn redelijk standaard, is niet heel onderscheidend behalve google adwords. Die zou je er bij kunnen zetten, maar misschien eerder gekoppeld aan een cursus of opleiding waar je deze ervaring op hebt gedaan.