SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

 

Het cv van de maand december

Inmiddels zijn de 5 genomineerden voor het cv van de maand december bekend.

De 5 genomineerden bekijken

Stemmen op de genomineerde cv's 

Zelf een keer meedoen met het cv van de maand


De Foute CV BINGO 

Op 7 december gaven wij een workshop bij het Vacaturecafé in Zwolle. We citeren maar even een deelneemster aan de workshop  "Wat een leuke speelse manier om je cv te verbeteren en wat een nuttige tips". We hadden beloofd om sheets op de website te zetten. Dat bleek toch iets te lastig, maar we kunnen je wel de presentatie toezenden en dat geldt natuurlijk ook als je niet bij de workshop was,.

Ik wil graag de sheets ontvangenWij weten hoe de arbeidsmarkt werkt

Als SollicitatieLAB hebben we al veel mensen geholpen bij het vinden van een nieuwe baan. In 90% van de gevallen lukt het ons. Eén van de redenen is, dat we de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt op de voet volgen. Alleen dan kan je mensen goed adviseren en begeleiden vinden wij.

Wil je meer weten over de arbeidsmarkt in jouw regio?

Wil je weten hoe wij jou het beste kunnen helpen?

Maak een vrijblijvende afspraak

 


Welkom bij SollicitatieLAB!

Als SollicitatieLAB zijn we  succesvol in het begeleiden van mensen naar een nieuwe baan. We zijn betrokken en oprecht. Maar ook met een eigen stijl, waarin we confronterend zijn als het moet, maar altijd toewerkend naar een oplossing. Oplossingen ingegeven door onze ervaring, maar ook gebaseerd op feiten en kennis van de arbeidsmarkt. 

We hebben een werkwijze waarin de persoon centraal staat. Misschien daarom wel zijn 90% van onze trajecten succesvol en eindigen in een baan. Meer weten over SollicitatieLAB en wat we voor jou kunnen betekenen, bel ons gerust en/of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tot snel.

Cees Bakker (Telefoon: 06 537 90 492)

Ton Vermin (Telefoon: 06 269 46 198) 

of per mail info@sollicitatielab.nl 

Hier kan je alles vinden over het cv van de maand. De genomineerde cv's bekijken, het commentaar en de tips van de recruiters bij deze cv's en natuurlijk stemmen

Word je regelmatig uitgenodigd, maar gaat het in het gesprek steeds mis? Of ben je erg zenuwachtig? Of wil jij je gewoon optimaal voorbereiden? Train dan je sollicitatie-gesprek! In anderhalf uur bereiden we je optimaal voor. Meer weten?

Als werkgever wil je de beste mensen en het beste voor je mensen. Als SollicitatieLAB hebben we ook voor werkgevers een aantrekkelijk dienstenpakket. Meer weten?

 Algemeen 

Interessant voor werkzoekenden 

 Interessant voor werkgevers

Arbeidsmarkt-informatie

Tips 

Meer over SollicitatieLAB

Ons gratis vragenuurtje

Meedoen met het cv van de maand

Je sollicitatiegesprek trainen

Sollicitatietraining

Ons uitzendbureau speciaal voor 40-plussers: De weg naar WERK

Persoonlijke outplacement trajecten

Ons uitzendbureau De weg naar WERK

Uw medewerkers voorbereiden op de arbeidsmarkt en solliciteren anno 2016