SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

 

Het cv van de maand januari 

Als beste cv van de maand januari is verkozen het cv van Arzu Arik uit Assendelft. Het cv van Manon van Brummelen uit Leeuwarden kreeg de meeste stemmen van het publiek en won de publieksprijs. De beide cv's zijn natuurlijk op de website te bekijken. Ook de feedback van het recruiterspanel op de genomineerde cv's staat inmiddels online.


Ik ben erg benieuwd naar de uitslag 

Ik wil graag het commentaar van recruiters lezen

Ik wil eigenlijk zelf wel een keer meedoen

Als ik Wouter Koolmees was......

Een goed begin.... is het halve werk dachten we. We vroegen, aan het begin van 2018, 18 arbeidsmarkt-deskundigen en betrokkenen naar hun wensen en verwachtingen voor 2018. Ook stelden we de vraag: "Als ik Wouter Koolmees was, zou ik .....?" De antwoorden waren soms verrassend!

Naar het item "Als ik Wouter Koolmees was"

 


Bas Somers uit Breda heeft het beste cv van het jaar 2017 

We ontvingen in 2017 honderden cv's, echt top cv's, waaruit elke maand 5 cv's werden genomineerd voor het cv van de maand. Het publiek en een steeds wisselend recruiterspanel met ervaren recruiters kozen elke maand daaruit het cv van de maand.

Uit de 12 cv's van de maand is door een XXL-Recruiterspanel, de genomineerden van het afgelopen jaar en het publiek de afgelopen weken het beste cv van 2017 gekozen.Het beste cv van 2017 is van Bas Somers uit Breda. Het cv van Annewil Bremmer uit Amsterdam werd 2e en het cv van Eva Renia uit Utrecht werd 3e.

Naar de cv van het jaar verkiezing


17 Sollicitatie-trends voor 2018

Het is inmiddels een soort traditie dat we zo rond de jaarwisseling ook een aantal trends rondom solliciteren op een rijtje zetten. Op linkedIn wordt de blog met de 17 trends rondom solliciteren veelvuldig gedeeld. Nu ook hier op de website.

De 17 trends rondom solliciteren voor 2018

Ook een traditie is inmiddels dat Cees en Ton hun licht laten schijnen over het oude en nieuwe jaar. 

Cees en Ton over 2017 en 2018De Foute CV BINGO 

Op 7 december gaven wij een workshop bij het Vacaturecafé in Zwolle. We citeren maar even een deelneemster aan de workshop  "Wat een leuke speelse manier om je cv te verbeteren en wat een nuttige tips". We hadden beloofd om sheets op de website te zetten. Dat bleek toch iets te lastig, maar we kunnen je wel de presentatie toezenden en dat geldt natuurlijk ook als je niet bij de workshop was,.

Ik wil graag de sheets ontvangenWij weten hoe de arbeidsmarkt werkt

Als SollicitatieLAB hebben we al veel mensen geholpen bij het vinden van een nieuwe baan. In 90% van de gevallen lukt het ons. Eén van de redenen is, dat we de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt op de voet volgen. Alleen dan kan je mensen goed adviseren en begeleiden vinden wij.

Wil je meer weten over de arbeidsmarkt in jouw regio?

Wil je weten hoe wij jou het beste kunnen helpen?

Maak een vrijblijvende afspraak

 


Welkom bij SollicitatieLAB!

Als SollicitatieLAB zijn we  succesvol in het begeleiden van mensen naar een nieuwe baan. We zijn betrokken en oprecht. Maar ook met een eigen stijl, waarin we confronterend zijn als het moet, maar altijd toewerkend naar een oplossing. Oplossingen ingegeven door onze ervaring, maar ook gebaseerd op feiten en kennis van de arbeidsmarkt. 

We hebben een werkwijze waarin de persoon centraal staat. Misschien daarom wel zijn 90% van onze trajecten succesvol en eindigen in een baan. Meer weten over SollicitatieLAB en wat we voor jou kunnen betekenen, bel ons gerust en/of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tot snel.

Cees Bakker (Telefoon: 06 537 90 492)

Ton Vermin (Telefoon: 06 269 46 198) 

of per mail info@sollicitatielab.nl