SollicitatieLAB
Maakt van een sollicitatie een succes

Een uitgebreid netwerk.

Door de organisatie van het cv van de maand hebben wij veelvuldig contact met recruiters. Elke maand hebben wij ervaren recruiters van bekende bedrijven en organisaties in ons panel. Behalve dat zij deskundige feedback geven op de genomineerde cv's, beantwoorden zij ook vragen over actuele ontwikkelingen. Na 5 jaar hebben we een uitgebreid netwerk.

In het panel van juli: Ronald Smulders van HRM Consultants, Gwenny Mees van Hello People, Ingrid Bredius van Iton, Stephanie de Laaf van Ajilon en Tim Koenen van Talent en pro.Allereerst natuurlijk onze vaste waarde Ingrid Bredius van Iton. We proberen altijd in te spelen op de actualiteit, toen we lazen dat Wecycle veel banen creëert en ook voor mensen met een arbeidsbeperking dachten we gaan Wecycle uitnodigen. Jan Vlak was direct bereid. Booking.com is één van de meest populaire werkgevers op dit moment. Michael Lynch zit in ons panel. Ook erg populair bij werkzoekenden Gemeente Amsterdam en via Bonny Banis-Veltens ook vertegenwoordigd in het panel. Maar dan zijn we er nog niet. Kapitein Jelle Kramer van werken bij Defensie. We houden ook van een frisse blik op cv's, dus zijn blij met Denise Hensen van Frissebikken. Ook al lang op ons verlanglijstje iemand die alles weet over het vak van secretaresse en de mogelijkheden tot plaatsing. We hebben haar gevonden: Catharina van Bruggen-Blauw van Schoevers Baanbemiddeling.

Natuurlijk onze vast kracht Ingrid Bredius van ITON. Maar ook Manon Loonen van de meest aantrekkelijke werkgever non-profit: Maxima Medisch Centrum. Ook hebben we dit keer een kapitein in ons panel, namelijk Kapitein Jelle Kramer van Defensie. Maar ook Madelon Blokker van YoungCapital en Linda Willems van Asito. ICT ontbreekt ook niet in het panel: Rens Daniël de Koning van iSENSE. Eerdaags opent Hudson's Bay zijn deuren dus we zijn ook erg blij met Marieke den Ouden in het panel. Emily Larsen van DSW maakt het panel compleet.Noël Benitez zat al eens een keer in ons panel, maar nu Philips is uitgeroepen tot meest aantrekkelijke werkgever hadden we weer een mooie aanleiding.
Mandy Wethly (St Antonius Ziekenhuizen), Anita Krishna Sharma (Nationale Politie), Robert van Kasteel (Royal Hashkoning DHV), Jasper van Beek (Affin-IT), Iris de Clerck (EY), Cees Ridder(Staatsbosbeheer) en Ingrid Bredius (It-on) maken het panel compleet.
.